Новости

Орфопрактикум з української мови
25
9 жовтня 2020 року для студентів І курсу викладачі кафедри українознавства розпочинають заняття з дисципліни «Орфографічний практикум з української мови». Курс має на меті поглибити й систематизувати знання з української орфографії та пунктуації, виробити практичні навички за допомогою комплексу вправ. Особливу увагу на заняттях буде зосереджено на змінах у новій редакції «Українського правопису», що набула чинності 2019 року.

«Поетична кав’ярня в НУА»

2411 березня до ХГУ «НУА» в межах Тижня української культури відбулася зустріч із Ростиславом Мельниковим – поетом, перекладачем, літературознавцем та істориком літератури, упорядником численних поетичних і прозових антологій, одним із засновників літературного гурту «Червона Фіра», членом Національної спілки письменників України, кандидатом філологічних наук, доцентом, завідувачем кафедри української та світової літератури ХНПУ ім. Г. С. Сковороди.

Подробнее...

Вітаємо переможницю ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

2311 березня 2020 року в КЗ «Харківська обласна мала академія наук Харківської обласної ради» відбулися урочистості з нагоди відзначення Шевченківського дня, у рамках яких проведено нагородження переможців обласних етапів Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Подробнее...

Тиждень української культури в НУА’2020

2210 березня в ХГУ «НУА» стартував традиційний Тиждень української культури, який триватиме до 13 березня.

Урочисте відкриття відбулося в конференц-залі. Шанувальників рідного слова привітали кандидат філософських наук, професор, проректор з гуманітарної освіти та виховання ХГУ «НУА» Наталія Григорівна Чибісова та завідувач кафедри українознавства Ігор Олександрович Помазан.

Подробнее...

Наука єднає молодь: фокус-група молодих учених НУА з науковцями Києва та Харкова

2113 лютого в Народній українській академії молоді вчені із закладів вищої освіти м. Києва – доктор наук з державного управління Семенець-Орлова Інна Андріївна та канд. економ. наук Малярчук Ольга Георгіївна – провели фокус-групу з молодими вченими НУА. До участі в заході долучилися також молоді вчені з інших ЗВО м. Харкова.

Подробнее...

Вітаємо переможницю обласного етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика

2014 грудня 2019 року відбулись обласні етапи ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка».

Подробнее...

Інновації від кафедри українознавства

19

Кафедру українознавства НУА (зав. каф., доц. Помазан І. О.) та управління освіти і науки Білоцерківської міської ради (Київської області) пов`язують добрі, давні стосунки.

Подробнее...

Проект "Едьютейнмент у контексті аудиторного заняття: міні-серіал інтегрованих уроків": захист робіт

188.06.2019 на підсумковій конференції, що відбулася 6-8 червня у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка, зав. каф. українознавства к. філол. н. доц І. О. Помазан успішно захистив мікро-проект "Едьютейнмент у контексті аудиторного заняття: міні-серіал інтегрованих уроків", підготований у межах IV фази проекту "Інноваційний університет і лідерство".

Диплом вручає декан факультету "Artes liberales" Варшавського університету проф. Роберт Сухарський.

Подробнее...

«Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа». Підсумки

17У межах реалізації підготованого завідувачем кафедри українознавства ХГУ “НУА” кандидатом філологічних наук, доцентом І. О. Помазаном мікро-проекту “Едьютейнмент у контексті аудиторного заняття: міні-серіал інтегрованих уроків”, створеного в контексті проекту “Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет — школа” в Народній українській академії підготовано й проведено два інтегровані уроки:

Подробнее...

Міжнародний проект «Інноваційний університет та лідерство»: хід реалізації

4244У межах проекту «Інноваційний університет і лідерство. Фаза ІV: комунікаційні стратегії та відносини університет – школа» (Україна – Польща), що в ньому бере участь доц. Помазан І. О., 24 квітня. було проведено педагогічну майстерню за методикою бінарного уроку: українська література и зарубіжна література на тему «Українська література ХVIII–ХІХ століття як органічна складова європейського культурного процесу: традиції й новаторство» (доц. Помазан І. О., викладач Литвин Н. І.).

Подробнее...
<< Первая < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 Следующая > Последняя >>

Страница 1 из 6