Традіційна конференція молодих учених

118Доброю традицією тижня кафедри економіки та права стало проведення 11.12.2019 року щорічної конференції молодих вчених «Управління як чинник економічної рівноваги». Основна мета проведення конференції - обговорення актуальних питань управління підприємствами в контексті загострення соціально-економічних, політичних та інституційних протиріч розвитку економіки і суспільства, обміну знаннями й передовим досвідом.

Цього року це вже тринадцята конференція. За роки існування конференція перетворилась на потужну рушійну силу формування наукових підвалин і набуття практичних навичок для студентів економічних факультетів. За ці роки у ній взяли участь понад тисячу учасників з більш ніж тридцяти ЗВО України. Відвідували захід й іноземні гості.

Цього разу студентська конференція привернула увагу студентів, що навчаються за різними напрямками підготовки. Про це свідчив склад учасників, були представлені Харківський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України, Харківський національний університет ім. В.Н Каразіна, Харківська державний університет харчування та торгівлі, Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», Харківський національний університет радіоелектроніки.

Представлені дослідження спрямовані на вирішення важливих економічних питань, вони розкривають проблематику інноваційно-інвестиційного підприємництва, реалізації міжнародного бізнесу в умовах тенденцій розвитку глобальних викликів, менеджменту сучасного бізнесу з урахуванням трансформаційних перетворень економіки, вітчизняного та закордонного досвіду логістики та управління ланцюгами поставок.

Автори кращих доповідей були відзначені дипломами та грамотами. За результатами конференції видано збірник тез доповідей. Проведення конференції на високому організаційному та науковому рівні стало можливим завдяки командному підходу до співпраці членів організаційного комітету, викладачів та аспірантів кафедри економіки та права.

1

2

3

4

5

6