Тиждень української культури’2017 розпочався

232213 березня в ХГУ «НУА» стартував традиційний Тиждень української культури.

Урочисте відкриття відбулося в конференц-залі. Шанувальників рідного слова привітали ректор Народної української академії Катерина Вікторівна Астахова та завідувач кафедри українознавства Ігор Олександрович Помазан.

Після цього розпочав свою роботу «круглий стіл» для студентів і учнів СЕПШ «Визвольні змагання 1917–1921 рр. в українській літературі».

12

Окрім цього, у понеділок було відкрито Тиждень української кухні, тож усі охочі зможуть поласувати суто національними стравами.

1

2

У СЕПШ ХГУ «НУА» учні 5-х класів урочисто розпочали Тиждень української культури із вшанування пам’яті Великого Кобзаря у кабінеті-музії Т. Г. Шевченка.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Від сьогодні протягом тижня триватиме Конкурс власних творів серед студентів, присвячений рідному місту Харків. Він стане своєрідною пробою пера для більшості студентів, які починають писати.

Проведення подібних заходів дає учням і студентам безпосередню можливість відчути себе учасниками і творцями українського культурного простору й на майбутнє вже не залишатися поза активним культурним життям.

Запрошуємо всіх охочих узяти активну участь у заходах Тижня!