hed.png
Внимание! Внешнее независимое оценивание 2014!
21 Января 2014г

133Департамент образования Харьковского городского совета доводит до сведения учащихся 11 классов содержание от 04.12.2013 № 423  о запуске бесплатного интернет-ресурса для учителей и учащихся «Яндекс. ЗНО» на портале www.yandex.ua.

Проект базируется на официальных материалах Украинского центра оценивания качества образования, подготовленных в 2010-2013 годах и включает в себя 61 тест по всем предметам, по которым проводится оценивание.

 

Начальникам управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради

Керівникам загальноосвітніх навчальних закладів міського підпорядкування

Шановні керівники!

Департамент освіти Харківської міської ради доводить до вашого відома зміст листа ТОВ «Яндекс.Україна» від 04.12.2013 № 423 про запуск безкоштовного інтернет-ресурсу для вчителів та учнів «Яндекс.ЗНО» на порталі www.yandex.ua.

Проект базується на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти, підготованих у 2010–2013 роках, та містить 61 тест із усіх предметів, з яких проводиться оцінювання. Метою ресурсу «Яндекс.ЗНО» (http://zno.yandex.ua/) є забезпечення рівних можливостей для якісної підготовки майбутніх абітурієнтів до ЗНО. Вчитель має можливість використовувати тести для тренувального тестування в комп’ютерному класі або роздрукувавши потрібну кількість варіантів.

Для контролю рівня навчальних досягнень учнів на ресурсі передбачено розділ «Мої учні», де педагог зможе оцінити динаміку результатів тестування кожного учня окремо. Учитель отримає докладний звіт: скільки часу було витрачено, скільки завдань вирішено правильно, у відповідях на які питання були допущені помилки, скільки балів набрав учень на тестуванні, що дасть можливість внести корективи в роботу педагогів з учнями випускних класів.

Просимо довести цю інформацію до відома директорів, заступників директорів, учителів-предметників і випускників загальноосвітніх навчальних закладів.

 

З повагою,

Директор Департаменту освіти  О.І. Деменко