9-maya.jpg
Сотрудничество с Областным комитетом профсоюзной организации

1544В преддверии 70-летия Дня Победы преподаватели и сотрудники академии  из числа детей войны, ветеранов труда и активистов профсоюзного движения побывали на праздничном концерте, организованном Харьковской областной профсоюзной организацией.

Своими впечатлениями о мероприятии поделилась профессор кафедры романской и германской филологии, канд. филол. наук Жанна Евгеньевна Потапова:

«28 квітня Харківська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України запросила ветеранів освіти на концерт, присвячений Дню перемоги. Захід відбувся в актовому залі Харківського національного університету ім. В. Н. Каразина, який був майже повністю заповнений. Гостям був запропонований чудовий концерт професійного рівня, але для присутніх це була не тільки естетична насолода. Номери програми ще раз нагадали присутнім трагедію, в якій опинилась наша велика країна і великий подвиг багатонаціонального народу, що позбавив мир від коричневої чуми. Це було Свято Перемоги, з яким нас вітали виконавці. У багатьох на очах блищали сльози. Щира подяка профспілці за підтримання традицій».

1

2