Завершення виробничої практики в студентів IV курсу

55Більш двох місяців навчальний процес для студентів здійснюється у дистанційному режимі. У такому ж форматі студенти IV курсу факультетів «Бізнес-управління» та «Соціальний менеджмент» завершили виробничу практику, а «Референт-перекладач» - перекладацьку.

Керівники практик, як від підприємств, так і від академії, змогли організувати роботу зі студентами, проводити зустрічі та консультації в онлайн режимі, надавати необхідні документи та завдання.

Захист звітів та презентація підсумків практики здійснювалися на платформах zoom та skype за участю керівників практики та лабораторії планування кар’єри. Студенти продемонстрували вміння презентувати свою роботу, володіння професійною термінологією, навички аналізу, дослідницької роботи.

Своїми враженнями від проходження практики поділилася Наталія Тарасова (БУ-41): «Проходячи практику на ПП «НВФ «Українська вагова компанія», я мала можливість побачити зсередини, як відбуваються різноманітні бізнес-процеси та спробувати застосувати свої знання в справжніх кейсах. Моїм завданням було вивчення зовнішньоекономічної діяльності та зарубіжних ринків збуту. Окрім цього, я працювала із фінансовою звітністю, на основі якої розраховувала показники для аналізу зовнішньоекономічної діяльності. Оскільки «Українська вагова компанія» – науково-виробнича фірма, то важливим елементом для аналізу була інноваційна діяльність. Ознайомлення з їхніми проектами, розрахунками витрат, терміну окупності інвестицій та плановою віддачею дозволили розширити уявлення про впровадження інновацій в Україні. Знання та досвід, отримані під час проходження виробничої практики стануть корисними щодо розуміння багатьох процесів на підприємстві та майбутньої професійної діяльності».

1

2

3

4