Требования к формлению и подаче публикаций

Загальний обсяг статті повинен становити від 4 до 6 сторінок формату А4, шрифт Times New Roman, кегель 14, міжрядковий інтервал 1,5; параметри сторінки (поля) – 2 см з усіх боків, абзацний відступ – 1,25 см.

Назва статті напівжирними літерами, вирівнювання по центру; малюнки повинні бути згруповані; у відомостях про авторів прізвище, ім'я, по-батькові вказуються повністю; список використаних джерел (в порядку посилань на них у тексті) дається наприкінці статті і оформляються згідно вимогам діючих стандартів бібліографічного опису документів.

З метою включення збірника матеріалів конференції до наукометричних баз і коректного індексування статей:

- до матеріалів додаються англійською мовою: відомості про автора (П.І.Б., науковий ступінь і звання, місце роботи - без скорочень), назва, реферат (Abstract) обсягом 120-180 слів, ключові слова;

- після основного списку літератури необхідно дати References (Harvard style), що дублює список латиницею та представляє кирилічні джерела в транслітерованому виді: транслітерація П.І.Б. автора, транслітерація назви джерела + [переклад назви джерела англійською мовою], транслітерація + переклад назви видання, рік, номер випуску, сторінки.

 

Матеріали надсилати на електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript .

Передбачено оргнвесок конференції – 200 гривень, для нерезидентів – 15 євро (вартість публікації враховано):

– перерахування необхідно провести після підтвердження про включення матеріалів до програми конференції або сплатити оргвнесок під час реєстрації;

– реквізити – р/р UA383006140000026006500336964 в АТ «КРЕДИ АГРИКОЛЬ БАНК» м.. Київ, МФО: 300614, код ЄДРПОУ 21228109;

– запис у графі «призначення» – «Оргвнесок за участь у конференції».

Матеріали приймаються до редакції до 24 грудня поточного року. Збірник наукових праць видається до початку конференції, що проходить щорічно у лютому в Харківському гуманітарному університеті «Народна українська академія».

Пересилання збірника поштою – за рахунок автора.