Школа молодого соціолога: наукове зростання аспірантів академії

268Протягом тижня у місті Чернігові традиційно проходила осіння Школа молодого соціолога за темою «Соціолог як експерт: практики та інсайди». Організована вона була Соціологічною асоціацією України у співпраці з Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна та Чернігівським національним технологічним університетом.

У роботі Школи взяла участь аспірантка Народної української академії Артеменко Анна, яка мала можливість разом з іншими молодими соціологами з різних міст України відвідати майстер-класи найвідоміших вітчизняних соціологів, таких як Президент САУ, академік НАН України, д.с.н., проф. Бакіров В.С.; віце-президентка САУ, д.с.н., проф., зав. кафедри соціології Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна Сокурянська Л.Г.; д.ф.н., проф., член-кореспондент НАН України Головаха Є.І.; д.ф.н., проф., генеральний директор КМІС Паніотто В.І.; д.с.н., проф., зав. кафедри соціології Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка Куценко О.Д.; д.с.н., доц. Голіков О.С. та інші відомі українські соціологи.

Наприкінці тижня А. Артеменко в складі творчої групи «Співдружність регіонів» презентувала проект на соціально гостру тематику реінтеграції Донбасу. За її відгуками, це був насичений тиждень, де кожен мав змогу взяти участь у цікавих та змістовних майстер-класах та збагатитися необхідною для становлення молодого соціолога інформацією.

1

2

3

4

5