Життя триває: мовна практика в умовах кризи

310На початку березня до Харкова завітала французька делегація на чолі з Тоні Льорішем. Метою візиту було проведення пісенного та танцювального фестивалю «Країна Мрій», який нажаль було скасовано. Тоні Льоріш очолює французьку асоціацію «Les Kids du Monde» (Діти світу), яка вже співпрацює з організаціями з інших країн.

Під час візиту пана Льоріша випускники та студенти факультету «Референт-перекладач» ХГУ «НУА» приймали участь у перекладі для спілкування між українськими та французькими представниками. Наші студенти зустріли іноземних гостей і взяли інтерв'ю у голови делегації, а також випускники нашої академії провели невелику екскурсію по місту для пана Льоріша та його друзів. Показали різні історичні та розважальні місця Харкова, та наприкінці влаштували зустріч з учнями СЕПШ, які вивчають французьку мову.

Хочемо додати, що студенти та випускники НУА завжди готові допомогти будь-якій українській організації або іноземної делегації з високоякісним перекладом. Ми вважаємо, що завдяки точному перекладу, ми завжди зможемо знайти спільну мову у міжнародних стосунках та досягти мети забезпечення і збереження добра і миру у всьому світі.

1

2

3