Тиждень української культури розпочався
1838

14 березня 2016 р. в ХГУ «НУА» стартував традиційний Тиждень української культури, присвячений 160-річчю від дня народження Івана Франка.

Урочисте відкриття відбулося в конференц-залі. Шанувальників рідного слова привітали проректор з навчально-педагогічної діяльності та виховання Наталія Григорівна Чибісова та завідувач кафедри українознавства Ігор Олександрович Помазан.

Після цього розпочав свою роботу «круглий стіл» для студентів і учнів СЕПШ «…У важкі часи безправ’я і темряви він був для Західної України і університетом, і енциклопедією, і академією наук…», присвячений 160-річчю від дня народження Івана Франка.

1
2
3

15 березня 2016 р. відбувся перший тур щорічного ХІІІ Міського конкурсу виразного читання ««Шукай краси, добра шукай! Вони є все, вони є всюди» (до 160-річчя від дня народження Івана Франка)» серед учнів 10–11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів. У ньому взяли участь 65 учнів з 51 харківської школи. На конкурсі лунали вірші Івана Франка. За підсумками конкурсу було обрано 11 переможців, які візьмуть участь у ІІ турі, що відбудеться 18 березня 2016 р.

5
6

Окрім цього, у понеділок розпочав роботу Тиждень української кухні, тож усі охочі зможуть поласувати суто національними стравами.

16 березня 2016 року «Поетична кав’ярня» запрошує на зустріч із Ростиславом Мельниковим – поетом, перекладачем, літературознавцем та істориком літератури, упорядником численних поетичних і прозових антологій, одним із засновників літературного гурту «Червона Фіра», членом Національної спілки письменників України, кандидатом філологічних наук, доцентом, завідувачем кафедри української та світової літератури ХНПУ ім. Г. С. Сковороди.

7
 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер