Летопись Дней рождения НУА

852

 

Год 2011 – 20-летие НУА.

 

 

 

 

Праздник «Именинного пирога» и торжественный вечер «Все начинается с любви…»

 

Выставка, посвященная 20-летию НУА

4243
4445
4647

 

Конкурсные работы стихотворений, эссе, песен, посвященных Дню рождения НУА.

t

 

«Усе починається з любові...» Саме таку назву має святковий вечір, присвячений 20-й річниці НУА, що відбудеться вже в травні цього року.

Двадцять років – це мало чи багато? Для історії, що міряє свій вік сторіччями, мабуть, мало – що можна встигнути за такий короткий час? Для людини – це вже не дитинство і навіть не юність, а час повної відповідальності за здійснення планів і досягнення мети. Для закладу – це час для підтвердження своєї життєздатності, уміння збудувати унікальну, єдину у своєму роді навчальну структуру й довести всім, що такий заклад має право на існування попри всі негативні передбачення.

Коли все це починалось, мало хто вірив в те, що приватний навчальний заклад протримається так довго. Мало хто вірив і в те, що експеримент з інноваційних педагогічних технологій переможе традиційні навчальні практики.

Але любов здатна творити справжні дива. Любов і відданість своїй справі допомагає чітко формулювати завдання та знаходити оптимальні шляхи для їх розв’язання. Любов, помножена на любов, дає можливість для творчості й самореалізації всім мешканцям НУА. Тут немає чужих і зайвих, немає вікових і пізнавальних обмежень, усі – перші, найкращі, найнеобхідніші один одному. Тому, мабуть, і віддячують саме любов’ю всі, хто безпосередньо стикається з таким „експериментом”.

Тому, 20 років – не межа! НУА здатна й далі вводити в масову практику й тиражувати інноваційні технології, давати можливість кожній людині самовдосконалюватися протягом усього життя, „ставити на крило” молодь, забезпечувати платформу для успіху кожного з терпінням і любов’ю.


Каменєва Дар’я, РП-13

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер