Пресс-релиз и нтернет конференции «Украино-американские контакты в сфере высшего образования: успешные практики и перспективы развития»

1sХарківський гуманітарний університет

„Народна українська академія”

м. Харків, вул. Лермонтовська, 27

Тел.: 714-20-07. Факс: 714-92-62

Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

http://www.nua.kharkov.ua

 

Прес-реліз

 

Контакти:

 

  • Михайльова Катерина Геннадіївна,
  • Степанова Марина Ігорівна

проректор з науково-дослідної роботи

начальник відділу зовнішніх зв’язків

Тел.: +380 (57) 716-44-05, 714-20-07

Тел.: +380 (57) 716-44-05, 714-20-07

e-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

e-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript


Харківські та американські ВНЗ обговорять першкоди і перспективи співробітництва

23 листопада в 16.00 на базі юридичної компанії „Інюрполіс” за підтримки Посольства України в США та Посольства США в Україні відбудеться Міжнародна Інтернет-конференція „Українсько-американські контакти у сфері вищої освіти: досвід і перспективи розвитку”.

Головна мета конференції – обмін досвідом роботи у сфері міжнародних контактів вищих навчальних закладів і виявлення оптимальних шляхів активізації співробітництва між університетами України та США.

Конференція організується в рамках програми розвитку співробітництва між українськими та американськими університетами, яка була проініційована Посольством України в США та особисто повноважним послом України в США паном Олександром Федоровичем Моциком.

Серед організаторів конференції – Харківська обласна державна адміністрація, Рада ректорів ВНЗ м. Харкова, Північно-Східний науковий Центр НАН України, Посольство України в США, Посольство США в Україні, Юридична компанія „Інюрполіс” та Харківський гуманітарний університет „Народна українська академія”.

Планується участь таких вищих навчальних закладів, як Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, Національний технічний університет „Харківський політехнічний інститут”, Харківський національний економічний університет, Національний аерокосмічний університет „Харківський авіаційний інститут”, Харківський регіональний інститут Академії управління при Президенті України, Вашингтонський університет, Університет Центральної Флориди, Університет Аризони, Університет Толедо.

Дали згоду на привітання учасників конференції повноважний Посол України в США пан Моцик А. Ф. та повноважний посол США в Україні пан Дж. Теффт. Пан Теффт планує й он-лайн участь протягом усього заходу.

Робота конференції буде транслюватися в режимі он-лайн за посиланням http://ilf-com.com/onlajn_translyaciya/broadcast/.

Міжнародна Інтернет-конференція „Українсько-американські контакти у сфері вищої освіти: досвід і перспективи розвитку” (вул. Скрипника, 14а; http://ilf-com.com/onlajn_translyaciya/broadcast/)

Регламент роботи:

23.11.2011

16.00-18.30 Виступи базових доповідачів

19.00-20.00 Дискусія

***

Мета діяльності Харківського гуманітарного університету „Народна українська академія” – формування інтелігентної особи, здатної заробляти на життя високо кваліфікаційною розумовою працею цивілізованими методами, яка вміє працювати з людьми та для людей. (Детальніше: www.nua.kharkov.ua )