15 сентября – последний день подачи материалов на конкурс Всеукраинской молодежной общественной организации «Союз одаренной молодежи»

60Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Союз обдарованої молоді» за підтримки журналу «Studia Uniwersyteckie» і проекту «Освіта та…» запрошує взяти участь у конкурсі есе «У чому сенс життя?».

Організатори пропонують на прикладі власного життя та/або життя відомих людей сучасного і минулого дослідити й описати в короткому есе, що лежить в основі питань «У чому сенс життя?», «Для чого я живу?», «У чому смисл життя сучасної людини?», «Що я тут роблю?», «Хто я?» та дотичних питань.

Перший тур конкурс завершиться до 15 вересня 2014 року. Жюрі обере фіналістів, роботи яких будуть опубліковані в журналі «Studia Uniwersyteckie», а їх автори отримають дипломи.

Крім цього, переможці конкурсу, які займуть перше, друге і третє місце, за результатами голосування журі отримають грошові премії в розмірі 1000, 700 і 500 гривень відповідно.

Вимоги:

До участі запрошуються студенти, аспіранти і випускники ВНЗ.

Есе потрібно надіслати до 15 вересня 2014 року на електронну адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript . На титульному листі необхідно вказати тему, ім’я, прізвище і ВНЗ, контактну інформацію, бажано фото автора. Об’єм есе має бути не меншим 2 сторінок (3000 знаків). Жюрі звертатиме увагу на стиль, логіку і аргументованість надісланих робіт. Плагіат не допускається.

Контакти:

E-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

Сергій Терепищий

Голова ВМГО «Союз обдарованої молоді»