До уваги абітурієнтів-2021: вибір предметів ЗНО

4929Активна підготовка до вступної кампанії року, що настав, продовжується. На цьому етапі вже до неї залучаються і майбутні абітурієнти, які визначаються за предметами для тестування, як для складання ДПА, так і для вступу до закладів вищої освіти.

У цьому році «філософія» визначення предметів в сертифікаті ЗНО щодо вступу до вишів дещо змінилась.

По-перше, такий перелік є однаковим і на бюджет, і на контракт; визначений він у Додатку 4 до Умов прийму на навчання, що вже затверджені МОНУ.

По-друге, на певні спеціальності перший предмет може бути визначений або тільки українська мова або українська мова та література.

И, по-трете, перелік третього предмету (на вибір вступника) значно розширився. На певні спеціальності третім предметом можна обирати будь-який який зі всіх тих шести предметів, що залишилися після визначення перших двох.

Зараз активно йде реєстрація на пробне тестування зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти, що пройде у квітні. Старшокласники радяться, який предмет обрати для того, щоб перевірити свій рівень знань та на практиці ознайомитися з процедурою реєстрації.

В будь-якому випадку, до тестування треба ретельно готуватися, бажано з фахівцями.

І тоді все, що замислювалось «під ялинку», звершиться.

1

2

3

4

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер