Традиційна наукова конференція молодих вчених

4894В рік тридцятиріччя НУА відбулася XXIV конференція молодих вчених «Управління як фактор економічної рівноваги».

Конференція в он-лайн форматі зібрала на своєму майданчику молодих вчених, студентів, аспірантів, разом з відомими представниками сучасної української економічної науки. Як і в попередні роки, організаторам конференції виступила кафедра економіки і права факультету «Бізнес-управління» ХГУ «НУА». За роки існування у ній взяли участь понад тисячу учасників з більш ніж тридцяти ЗВО України.

Цілями даної конференції є обговорення сучасних підходів до досліджень в економіці, фінансах і бізнесі, виявлення найбільш перспективних напрямків і методів аналізу, а також підвищення кваліфікації молодих дослідників, викладачів і майбутніх вчених.

Значення наукового заходу зазначив у своєму відеозверненні до учасників конференції провідний науковий співробітник відділу економічної теорії «Державної установи «Інститут економіки та прогнозування НАН України» д-р екон. наук, проф. Яременко О. Л.

Про те, наскільки важливо ще в стінах школи, коледжу, університету робити перші кроки в науці, отримуючи перший досвід наукових виступів і публікацій, перші серйозні дипломи в свій портфоліо у вітальному слові розповіли проректор з науково –дослідницької роботи канд. екон. наук, доц. Іванова О. А. та зав. кафедри економіки та права, канд. наук держупр., доц.. Бабаєв В. Ю.

Конференція привернула увагу школярів, студентів, аспірантів що навчаються за різними напрямками підготовки. Про це свідчив склад учасників: були представлені Харківський регіональний інститутдержавного управління при Президентові України, Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, Національна академія Національної гвардії України, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого.

Тематикою доповідей учасників конференції охоплено основні наукові напрями, які спрямовані на розробку фундаментальних та прикладних проблем управління підприємством в умовах цифрової економіки. Всього на конференції було представлено понад 50 доповідей. Всі бажаючі могли також в будь-який час ознайомитися з коротким змістом доповідей онлайн за модерацією канд. екон. наук, доц. Тимохової Г. Б.

В ході обговорення доповідей всі учасники змогли обмінятися думками щодо таких важливих проблем, як зміни в парадигмі управління підприємством, людьми, цінностями і культурою.

1

2

3

4

5

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер