Крокуємо до вступу 2021!

4813Завершується вступна кампанія 2020 року, і першокурсники всіх рівнів навчання розпочинають заняття на нових для себе освітніх програмах, з новими враженнями та очікуваннями.

Але для тих, хто переступив поріг 11 класу питання вступу та вибору майбутнього професійного шляху виходить на перший план. Саме тому Народна українська академія організувала експертну площадку з питань вступу 2021 року, і вже 24 вересня пройшов перший вебінар для абітурієнтів, батьків, вчителів.

На вебінарі було отримано поради від Директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти академіка Сидоренка О. Л. щодо врахування особливостей ЗНО у наступному році, професора Катерини Михайльової щодо вибору освітніх програм, методиста РЦОЯО доцента Ігоря Памазана про підготовку до ЗНО з української мови та літератури, а також розпочато ромову про те, як, коли і які документи подавати при вступі до закладів вищої освіти (цю інформацію надала відповідальний секретар приймальної комісії Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» доцент Удовицька Т.А.).

Окрему увагу було приділено питанням підготовки до вступу на навчання в університети у Центрах довузівської підготовки, які мають можливість не тільки надавати предметні знання, а й готовити до навчання у вищі в цілому й розвивати психологічну впевненість у різних процедурах вступної кампанії.

І головне - була можливість відповісти на ті питання, які вже сьогодні є у абітурієнтів щодо вступу.

Чекаємо нових зустрічей!

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер