Юбилеи, юбилеи, юбилеи

458124 мая отмечает юбилей замечательный преподаватель, чуткий, отзывчивый человек, кандидат филологических наук, доцент кафедры украиноведения Галина Витальевна Куприкова.

Искренне поздравляем именинницу и желаем ярких солнечных дней, хорошего настроения, добра и счастья!

 

Кафедра українознавства з величезним задоволенням (і тут це жодною мірою не традиційна етикетна гіпербола, а сувора констатація фактичного емоційного стану) вітає з чудовим ювілеєм Галину Віталіївну Купрікову, улюблену колегу всіх колег і улюблену викладачку всіх студентів!!!

Дякуємо Вам, Галю, за той величезний запас добра, щирості й завзяття, яким Ви так щедро ділитеся з усіма нами, упевнено й невимушено знаходячи позитив у будь-якій складній, прикрій чи просто недолугій ситуації.

Дякуємо, що в нашому непевному світі Ви є однією з тих, на кого завжди можна з упевненістю покластися, у чиїй підтримці й розумінні ніколи не виникає жодного сумніву, кому завжди можна довіритися й з ким можна поділитися проблемами, напевно знаючи що тебе зрозуміють і зроблять усе, щоб допомогти.

Від усієї нашої колективної душі зичимо Вам, Галю, великого щастя, усіляких приємностей, радощів, задоволень і гараздів, приємних сюрпризів і несподіванок, мінімальних халеп і складнощів (ну, щоб тільки ненав’язливо відтінити решту вищенаведеного позитиву) і, звичайно, міцнющого здоров’я, щоб тішитися усіма радощами життя з максимальною ефективністю.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

 

Дорогая Галина Витальевна!

Поздравляем Вас с юбилейным Днем рождения!

В этот день хочется выразить Вам искреннюю признательность

за многолетнюю высокопрофессиональную, творческую, безотказную работу в Центре довузовской подготовки.

Пусть в Вашем мае солнышко светит еще теплее,

ландыши и жасмин благоухают еще больше,

а ароматная клубника добавляет ярких красок в Вашу жизнь.

Преподаватели и Ваши

ученики Центра довузовской подготовки

 

Уважаемая Галина Витальевна!

Примите самые добрые и искренние поздравления по случаю Вашего юбилея!

Пусть вдохновение, признание коллег и студентов, хорошее настроение будут постоянными спутниками на Вашем жизненном пути.

Здоровья, счастья и радости!

С уважением,

Совет часовни св. Татианы

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер