Як обрати університет, щоб потім не шкодувати: поради абітурієнтам

4540Поки строки вступної кампанії -2020 уточнюються, у абітурієнтів є можливість більш ретельно підійти до вибору вишу та спеціальності і скористатися для цього допомогою та порадами успішних випускників.

Сценарій такого вибору у кожної молодої людини свій: одні вступають до навчального закладу, де навчались батьки, інші – де навчаються друзі, треті – де є омріяна спеціальність, четверті – туди, куди є можливість вступити за результатами ЗНО (є і таке….).

При цьому абітурієнти, крім порад батьків та вчителів, офіційної інформації вишів, користуються і відгуками у мережі, що іноді носять суб’єктивний та емоційний характер. І тільки невелика частка майбутніх студентів звертає увагу на успішні кар’єри випускників, підґрунтям для яких є якісна вища освіта та стартова підтримка навчального закладу.

Академія пишається своїми випускниками, які в більшості перцюють за Фахом, в Україні, є Успішними на важливих державних посадах, в підприємницький діяльності, в інших сферах, для яких ведеться підготовка фахівців: економіка та бізнес, соціальне управління та робота з персоналом, перекладацька діяльність в її різноманітті.

Сподіваємось, що новий проект «Задай питання випускнику», буде ще однією можливістю для абітурієнтів використати вільний час та Інтернет і задати питання випускнику НУА, а можливо і майбутньому колезі.

Просто зайди за просилянням http://www.nua.kharkov.ua/index.php/2011-04-11-17-47-05/2011-07-27-14-39-47/-2020

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер