Строки проведення пробної та основної сесії ЗНО уточнюються, але підготовка до їх успішного складання продовжується

4529Під час зміни формату навчання на всіх ланках освіти важливим є визначення форм підготовки школярів до зовнішнього незалежного оцінювання, яка в більшості для них є зараз самостійною під певним контролем-консультаціями вчителів, репетиторів, online-наставників.

Таку роботу організовано і зі слухачами Центру довузівської підготовки академії, що продовжують співпрацювати зі своїми викладачами, а саме проходити online-курс з української літератури, який є авторським і підготовлений сертифікованим перевіряючим відкритої частини тестів ЗНО, канд. філолог. наук, доц. Берест Т. М., виконувати вправи з української мови під керівництвом також сертифікованого перевіряючого відкритої частини тестів ЗНО, канд. філолог. наук, доц. Куприкової Г. В., активно співпрацювати з викладачем історії, автором опорного конспекту щодо підготовки до ЗНО з історії України Рябко А. О., відпрацьовувати завдання з викладачами англійської мови Циганок О. І. та математики Радченко І. В..

Крім цього, майбутнім абітурієнтам рекомендовані для використання курси підготовки до ЗНО з тестами, завданнями та конспектами занять на платформах онлайн-студій:

Запрошуємо і інших абітурієнтів доєднатися до роботи зі фахівцями академії, в ході якої ви можете не тільки отримати індивідуальні корисні поради та настанови щодо підготовки до незалежного оцінювання, але і знайти нових друзів та може і майбутніх однокурсників.

З питань приєднання до такої роботи звертатися до керівника Центру довузівської підготовки ХГУ НУА, канд. іст. наук, доц. Удовицької Тетяни Анатоліївни за ел. адресою Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

Активно готуємося і все у нас буде добре!

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер