Підготовка до ЗНО з української мови та літератури та вступної кампанії’2020: як це відбувається під керівництвом фахівців

4448В рамках проекту Харківського університетського консорціуму з надання допомоги учням у підготовці до зовнішнього незалежного тестування напередодні зимових канікул школярі Слобідського району Харкова взяли учать у Дні можливих перспектив – заході, що дозволив їм не тільки ознайомитися з особливостями підготовки фахівців з бізнес-економіки, іноземної мови ти соціології в академії, а і отримати фахові консультації з написання частини «Власне висловлення» тесту з української мови та літератури, особливостей вступу до вишів у 2020 році.

Учнів консультувала ціла команда професіоналів: Берст Т. М., канд. філолог. наук. доцент, старший екзаменатор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, доц. кафедри українознавства, провідний викладач підготовчих курсів академії щодо підготовки до ЗНО; Удовицька Т. А., канд. іст. наук, доцент, відповідальний секретар приймальної комісії НУА, канд. психол. Наук, доцент Гога Н. П. з питань розвитку психологічної стійкості виконувати відповідальні завдання в незнайомій обстановці, яка характерна для процедури незалежного тестування.

Робота завершилася новими планами проведення у лютому тренувального тестування з англійської мови (модуль «Аудіювання»), тренінгу з тайм-менеджменту, бо як показали запитання учнів, вони не завжди вміють правильно розподілити час під час самого тестування і підготовки до нього.

Всім, кому цікава така робота – приєднуйтесь!

І будуть вам хороші результати і високі бали на тестуванні!

Запитання та заявки для участі у такій роботі у лютому

надсилайте на ел. адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

1

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер