Цифровізація в нашому житті: мрія чи реальність?

4430Сучасні тенденції розвитку суспільства все більше знаходять прояв у цифровому вимірі. Не обійшли ці процеси й освіту. Саме питанням цифровізації освітнього простору був присвячений круглий стіл у Народній українській академії 26 листопада 2019 року.

Не секрет, що освіта не може бути успішною, якщо вона відірвана від найновітніших трендів.  Саме тому гостем круглого столу став віце-мер Харкова Олег Дробот, який займається питаннями цифрової трансформації міста.

Дискусія показала, що «місто-сервіс», «клаудні рішення», «електронний сервіс», «смарт-місто» – це ті з багатьох маркерів нашого міста, які вже сьогодні стають його візитівкою. Цифрові технології – не майбутнє, а сучасність.

Підтвердженням тому став й виступ керівника напряму трудових ресурсів АТ КБ «ПриватБанк» Ігоря Попова (випускник ХГУ «НУА» 2006 року), який показав можливості цифрових технологій у сучасному менеджменті.

І освіта теж активно крокує в цьому напрямку. Досить яскраво пролунали виступи студентів різних курсів та факультетів щодо використання сучасних цифрових технологій в освітньому процесі. Сподіваємося, що ініціативні пропозиції щодо цифрового кампусу, гнучких wi-fi зон, цифрових мастер-класів, розвитку дизайн-мислення – це те, що невдовзі стане реальністю студентів.

2

1

6

3

5

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер