Магістри академії серед 200-бальників за результатами єдиного вступного іспиту з іноземної мови

4418Практично завершується  прийом до магістратури у вишах України. Останні накази будуть видані  за результатами додаткової сесій вступних іспитів, що складали вступники  у формі  ЗНО.

В академії прийом до магістратури проводився за трьома спеціальностями: 051 Економіка, освітня програма «Економіко-правове забезпечення бізнесу»,  035 Філологія, освітня програма «Переклад. Англійська мова та друга іноземна мова», 054 Соціологія, освітня програма «Управління соціальними комунікаціями».

Відповідно  Умов прийому до закладів вищої освіти,  окремі вступні іспити до магістратури складаються у формі ЗНО. За їх результатами  декілька студентів отримали досить високі бали, а саме Ілля Ципін,  магістр факультету «Бізнес-управління» –  197 балів з англійської мови, а випускник магістерської програми цього ж факультету, а нині магістр факультету «Соціальний менеджмент» Левченко Михайло – самий високий бал – 200.

В академії значне місце займає вивчення   майбутніми економістами та соціологами іноземної мови  і зараз ведеться активна підготовки до тижня  «Англійського інтенсиву» на неспеціальних факультетах, що також може сприяти поповненню  200-бальників серед студентів НУА.

1

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер