Обмін методичним досвідом: на базі академії пройшло підвищення кваліфікації вчителів та завучів шкіл м. Куп’янська

4417Така робота під час шкільних канікул стала традиційною і приносить свої корисні результати: куп’янські колеги опановують теоретико-практичні наробки викладачів та науковців академії, а викладачі ХГУ НУА, особливо ті, хто працюють з першим курсом, отримують інформацію щодо професійних орієнтацій випускників шкіл.

Змістовною та практично-орієнтованою буда провідна доповідь доктора соціологічних наук, доц. Нечитайло І. С. та тему «Компетентність як результат освітнього процесу», що викликала зацікавлене обговорення та обмін думками щодо спадкоємності з цього питання у середній та вищій школі.

Не менш цікаво для завучів з виховної роботи було познайомитись з досвідом академії щодо проведення конкурсу «Історія моєї родини», а також з результатами соціологічного дослідження Лабораторії проблем вищої школи академії «Портрет 1-го курсу» тому, що серед першокурсників багато вихованців шкіл Куп’янщіни.

Як оцінку високого рівня науковості та практичної значимості змісту занять з підвищення кваліфікації, академія вкотре отримала подяку від управління освіти Куп’янської міської ради.

1

2

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер