ЗНО- 2020: важливі новини

4416Український центр оцінювання якості освіти затвердив загальні характеристики сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. Відповідний наказ оприлюднено на сайті Українського центру оцінювання.

Характеристиками тестів визначено форми тестових завдань з усіх предметів, час на їх виконання, схеми нарахування балів, поділ завдань тестів, що зараховуватимуться як державна підсумкова атестація та вступний іспит до вишів, інші особливості.

У порівнянні з 2019 роком, структура тестів зовнішнього незалежного оцінювання, форми тестових завдань та схеми нарахування балів за виконання завдань з деяких предметів зазнали змін.

Ці зміни враховуються в роботі підготовчих курсів, що працюють в академії. Так в підготовці до тестування з української мови та літератури та англійської мови, викладачі більшу увагу приділяють підготовці до написання власного висловлення та аудіювання, тобто тим формам індивідуальної роботи зі слухачами, що неможливо здійснити в online-режимі, а на заняттях з історії України та математики – відпрацюванню навичок визначення та виконання тих завдань, які школяр знає краще.

Така робота в поєднанні з тренінгами психолога з тайм-менеджменту, стресо-стійкості дозволяє не тільки змістовно підготувати школярів до зовнішнього оцінювання, але і навчити технологіям правильно та у відведений час виконувати тести.

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер