Чим були корисні «Корисні канікули в НУА»

4408Стає доброю традицією така активна форма відпочинку школярів, як відвідування вишів, що щиро відкривають двері майбутнім абітурієнтам і не тільки демонструють преваги свого навчального закладу, але і надають їм можливість опанувати щось нове та важливе.

Під час осінніх канікул в академії школярі ризикнули стати керівниками підприємств та фінансових корпорацій за допомогою тренувальної гри «Сігам» на факультеті «Бізнес-управління», побували на лекції з загальної психології та пройшли психологічний тренінг щодо підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання на факультеті «Соціальний менеджмент», попробували свої сили в перекладацькій практиці з англійської, німецької, французької та іспанській мов та поспілкувалися зі студентами факультету «Референт-перекладач», які теж корисно провели свої літні канікули на стажуваннях в Туреччині, Албанії, Болгарії.

Оплесками вдячності закінчився тренінг для учнів 11-х класів провідного фахівця з підготовки до ЗНО з української мови та літератури, канд. філолог., наук, методиста ХРЦОЯО, завідуючого кафедрою українознавства Помазана І. О., на якому побували ні тільки учні гімназії № 14, шкіл Немишлянського району м. Харкова, але і школярі з Солоніцівки, Мерефи, Дергачів.

Молодці! Так хочеться сказати всім школярам та їх вчителям, хто завітав до академії цією теплою осінню, вийшов із «зони комфорту» та відірвався від геджетів і не менш тепло та корисно провів ці канікули.

1

2

3

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер