«Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа». Участь викладачів НУА. Дубль 2.

4044Триває міжнародний проект, у якому протягом листопада 2018 року бере  участь завідувач кафедри українознавства, кандидат філологічних наук, доцент Ігор Олександрович Помазан.

Після тижня інтенсивних тренінгових занять у Варшавському університеті розпочато другий етап тренінгів – у Ягелонському університеті (м. Краків).

На першому етапі увагу було зосереджено переважно на тому, що сучасний університет може зробити для сучасної школи, представлені алгоритми й технології ефективної роботи в цьому напрямку.

Другий етап передбачає здебільшого знайомство із тим, як функціонує сучасний університет у цілому, на які виклики має відповідати і які організаційні рішення й навчальні технології дають можливість сподіватися на успішне розв’язання комплексу проблем, що стоять перед кожним сучасним університетом.

Уже на початку другого етапу було проведено семінар із попередньою презентацією та обговоренням індивідуальних пілотних проектів, які мають бути підготовані й представлені учасниками на кінець їх перебування в Польщі. Тривалість семінару 21.00-00.00 (і це не друкарська помилка: )))

1

2

3

 
Архив новостей >>

Фото дня

Баннер
Баннер

Наши партнеры

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер